MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse studenten opgepakt om intieme foto’s

05 oktober 2013 | in Marokko | Reageer

Kussend stel in MarokoDe Marokkaanse politie heeft in de afgelopen dagen twee studenten aangehouden nadat ze intieme beelden op hun Facebook pagina hebben gedeeld. De twee plaatsen foto’s waarop zij kussend te zien waren.

De foto’s waren door een vriend genomen in een openbare ruimte in de stad Nador. Het stelletje en hun fotograaf zitten momenteel vast voor nader onderzoek

Sindsdien houdt het incident de gemoederen bezig. Veel mensen vinden dat de jongeren de morele waarden en principes moeten respecteren. Anderen weer vinden het optreden van de Marokkaanse politie overdreven en onnodig. (Bron/ lees verder: NadorCity.com)

Zie één van de foto’s:
Kussend stel in Maroko

Plaats je reactie