MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bakkali had veel moeite met beslissing

06 oktober 2013 | in Sport | Reageer

zakaria-bakkali(psv)Zakaria Bakkali vond het heel moeilijk kiezen tussen Marokko en België. “Marokko zit in mijn genen, maar in België ben ik opgegroeid en heb ik me ontwikkeld”, zegt de 17-jarige aanvaller van PSV in gesprek met Sudpresse.

Voor zijn moeilijke beslissing nam hij dan ook de tijd. In het dagblad zegt hij alles te hebben geanalyseerd en alle voordelen en nadelen tegen elkaar te hebben afgewogen.

Dat Wilmots hem er absoluut bij wou, zal wel een grote rol gespeeld hebben in die beslissing. “Ik ben altijd blij geweest dat ik werd opgeroepen voor België. Ik ben blij om deel uit te maken van die geweldige groep.” (Bron/ lees verder: RTLNieuws en Sudpresse)

Plaats je reactie