MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wondergoal van aanvoerder van Raja Casablanca

09 oktober 2013 | in Sport | Reageer

VoetbalDe Marokkaanse voetballer Mouhssine Moutouali maakte van het weekend ongetwijfeld zijn mooiste doelpunt ooit. De aanvoerder van Casablanca zette een actie in van een meter of zeventig en maakte een schitterend doelpunt vanuit een bijna onmogelijke hoek.

In de wedstrijd tegen Chabab Rif Al Hoceima maakte hij vrijwel zeker het doelpunt van het jaar in de Marokkaanse Eredivisie. Het was zijn tweede doelpunt in de met 2-0 gewonnen wedstrijd.

Bekijk hier het doelpunt:

Plaats je reactie