MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Najib in Waar is de Mol? trekt miljoen kijkers

13 oktober 2013 | in Marokko | Reageer

Najib Amhali gaat de hoofdrol spelen in de romantische komedie ValentinoDe allerlaatste aflevering van Waar is de Mol? met najib Amhali scoorde een record aantal kijkers. Afgelopen week keken er 1,25 miljoen mensen naar het reisprogramma.

In de laatste Waar is de Mol? ooit ging Johnny de Mol met Najib Amhali naar Marokko. Met 1.249.000 kijkers gaat de aflevering de boeken in als de best bekeken Waar is de Mol? aller tijden.

(Bron/ lees verder: Televizier.nl)

Plaats je reactie