MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Labyad en Sporting hervatten onderhandelingen

18 oktober 2013 | in Sport | Reageer

Zakaria LabyadZakaria Labyad gaat met zijn club Sporting Lissabon de onderhandelingen over een contractverlenging voortzetten om de problemen met de club op te lossen. De Marokkaan behoort sinds het begin van dit seizoen niet meer tot de A-selectie.

De aanvallende middenvelder werd een elftal teruggezet omdat hij geen salarisvermindering accepteerde.

Nu lijkt de oud-PSV’er akkoord te gaan met salarisvermindering en een contractverlenging bij de Portugese club. (Bron/ lees verder: NUSport.nl)

Plaats je reactie