MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse politie ondervraagt Belgische reportagemaakster

19 oktober 2013 | in Maatschappij | Reageer

Migranten in MarokkoIn de migrantenwijk Takadoum in hoofdstad Rabat, is afgelopen dagen een Belgische filmploeg aangehouden door de Marokkaanse politie. De filmploeg heeft zonder het eerst aan te vragen, ongeoorloofd een reportage gemaakt over de vluchtelingenproblematiek.

De filmploeg, bestaande uit drie Belgen, werd meteen opgepakt en afgevoerd. De politie hield de drie zeven uur vast voor ondervraging.

De Belgen wilden de problematische situatie van duizenden Afrikaanse migranten, asielzoekers en vluchtelingen in Marokko in beeld brengen. Veel Afrikanen proberen, vaak tevergeefs, via Marokko Europa binnen te geraken. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie