MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Sharia-conform bankieren is eigenlijk niet meer dan fair omgaan met elkaar’

20 oktober 2013 | in Economie | Reageer

islamitisch bankierenVan Ecuador tot Pakistan en van Sudan tot Bosnië werkte Ajaz Khan in allerhande projecten rond ontwikkelingssamenwerking en microfinanciering. Na jaren als beleidsadviseur bij Islamic Relief is hij nu de expert microfinanciering voor Care International en adviseur voor het succesvolle microfinancieringsplatform Lend with Care.

Hij legt uit op de website MO.be waarom islamitisch bankieren weinig verschilt van ethisch bankieren en hoe dit ondernemers kan helpen

Lees het gehele artikel verder op MO.be…

Plaats je reactie