MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wint op WK-17 en speelt maandag opnieuw

21 oktober 2013 | in Sport | 1 Reactie

Het Marokkaanse elftal -17Het Marokkaanse elftal -17 speelde vrijdag de eerste wedstrijd op het WK-17 dat in de Verenigde Arabische Emiraten wordt gehouden. De ploeg van El Idrissi speelde zijn eerste poulewedstrijd tegen Kroatië. Marokko won de wedstrijd met 1-3 door twee doelpunten van Karim Achabar en een doelpunt van Nabil Jaadi.

In de poule van Marokko hebben ook Oezbekistan en Panama het tegen elkaar opgenomen. Het Aziatische land wist de groepswedstrijd met 2-0 te winnen.

Maandag neemt Marokko-17 het op tegen de leeftijdsgenoten van Oezbekistan.

Maandag 21 oktober:
15:00 uur: Kroatië-17 – Panama-17
18:00 uur: Marokko-17 – Oezbekistan-17

Er is 1 reactie

  1. Ram
    21 oktober 2013 om 09:56 uur.

    welke zender word het uitgezonden want bij eurosport staan andere wedstrijden

Plaats je reactie