MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hulp voor in Marokko achtergelaten meisjes

22 oktober 2013 | in Maatschappij | Reageer

Vrouwen in Marokko gaan naar schoolDit jaar alleen al zijn vijfentwintig meldingen van achtergelaten vrouwen binnengekomen bij de Stichting Steun Remigranten (SSR). Een deel van deze vrouwen is terug naar Nederland. Voor een ander deel is het nog hard werken.

Het is intensief werk, en emotioneel flink pittig, zegt Mohamed Sayem, in dagblad Trouw, vanuit de Marokkaanse stad Berkane.

De gevallen van achterlating waarmee hij deze zomervakantie te maken kreeg, zijn volgens hem te verdelen in twee groepen: de meerderjarige en de minderjarige dochters

Lees het gehele artikel op de website van dagblad Trouw.

Plaats je reactie