MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Utrecht wil Amrabat voor lange tijd vastleggen

23 oktober 2013 | in Sport | Reageer

FC Utrecht speler Sofyan AmrabatFC Utrecht wil Sofyan Amrabat voor lange tijd vastleggen. De talentvolle jeugdspeler, het 17-jarige broertje van Galatasaray-speler Nordin Amrabat, is momenteel één van de uitblinkers op het WK voor spelers onder 17 jaar. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Zijn goede spel bij de Marokkaanse ploeg heeft veel interesse getrokken, waaronder van een aantal Engelse clubs.

Het jeugdige talent speelt op het WK in de Verenigde Arabische Emiraten zijn wedstrijden voor Marokko. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie