MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ayoub moet kiezen tussen Oranje en Marokko

24 oktober 2013 | in Sport | Reageer

 Yassin Ayoub, de middenvelder van FC UtrechtYassine Ayoub heeft met zijn goede spel bij FC Utrecht al vaker een plek bemachtigd bij Jong Oranje. Toch is het nog maar de vraag of hij ooit wel gaat uitkomen voor het grote Nederlands elftal, schrijft ElfVoetbal.

Ayoub, die in marokko geboren is en daar zes jaar heeft gewoond, moet in de nabije toekomst nog een keuze maken tussen Marokko en Nederland. “Mijn wieg stond in Marokko”, zegt hij in een interview met Voetbal International. “Als voetballer is dit mijn land, omdat ik hier groot ben geworden. Ik voel me Marokkaan, maar Nederland is heel belangrijk voor me geweest. Kiezen kan en wil ik dus niet, maar het zal wel moeilijk worden.”

Ayoub wil niet een keuze maken zolang dat niet nodig is. In het interview geeft de jongeling aan zijn keuze zoveel mogelijk te willen uitstellen. (Bron/ lees verder: ElfVoetbal)

Plaats je reactie