MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Strafzaak Badr Hari met drie maanden uitgesteld

27 oktober 2013 | in Maatschappij | Reageer

aankomst.BadrDe zaak tegen Badr Hari wordt volgend jaar in januari hervat. Het Openbaar Ministerie verwacht 22 januari de eis tegen de kickbokser uit te spreken. Dat laat een woordvoerder deze week weten, meldt AT5.

De zaak tegen de 28-jarige Marokkaanse Amsterdammer is met drie maanden uitgesteld omdat de Rijksrecherche nog onderzoek doet naar het lekken van het strafdossier naar de media.

De kickbokser wordt verdacht van poging tot doodslag en zou hierdoor jaren de cel in kunnen draaien. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie