MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Journalist Raja Felgata is de drijvende kracht achter De Kleurrijke Lijst

29 oktober 2013 | in Maatschappij | Reageer

Raja FelgataAls antwoord op de vele lijstjes die Nederland rijk is, bedacht journaliste Raja Felgata De Kleurrijke Lijst. Marokkaans of blond met blauwe ogen, iedereen mag meedoen. Gisteren werd in Amsterdam de derde editie gepresenteerd, schrijft MetroNieuws.

Onderstaand een interview met de Marokkaans Nederlandse initiatiefneemster.

Wat betekent ‘kleurrijk’ precies?
“Nederland is een kleurrijke samenleving. Toch heb ik het gevoel dat mensen, media en het bedrijfsleven, te eendimensionaal denken en alleen kijken naar wat ze kennen. Ik pleit voor een andere bril, niet een roze bril, maar een realistische bril, waardoor we naar Nederland anno nu zouden moeten kijken…

Lees verder op MetroNieuws

Plaats je reactie