MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse marine doodt twee jonge mannen

03 november 2013 | in Maatschappij | Reageer

Ceuta en MelillaDe Marokkaanse marine heeft afgelopen week twee jonge mannen, die woonachtig zijn in de Spaanse enclave Melilla, gedood na een achtervolging op zee.

De jonge mannen van 21 en 22 jaar oud voeren op een boot vlakbij het Spaanse Melilla. Volgens bronnen bij de Spaanse politie werden de lichamen van de twee mannen met schotwonden aangetroffen bij Nador. (Bron/ lees verder: InSpanje.nl)

Plaats je reactie