MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse migranten bestormen hekken Melilla

06 november 2013 | in Maatschappij | Reageer

Ceuta en MelillaOngeveer 200 Afrikaanse migranten hebben dinsdagochtend het hekwerk rond de Spaanse enclave Melilla nabij de stad Nador bestormd. Hierbij is een migrant van een zes meter hoog hekwerk gevallen en als gevolg hiervan overleden.

De Marokkaanse politie wist 40 bestormers aan te houden.

Bij de Spaanse enclave Melilla en Ceuta verzamelen zich geregeld groepen Afrikaanse migranten die het geluk willen beproeven in Europa. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie