MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twitter aandelen geschikt bevonden voor islamitische investeringen

18 november 2013 | in Economie | Reageer

TwitterGoed nieuws voor Twitter! Aandelen in Twitter Inc zijn geschikt bevonden voor belegging door islamitische fondsen. Dat meldt IdealRatings, een bedrijf die bekijkt of bepaalde aandelen wel of niet geschikt zijn voor moslims om te kopen en verkopen.

IdealRatings zei dat het Twitter had doorgelicht na verzoeken van fondsbeheerders en individuele beleggers wereldwijd. Twitter is niet het eerste techplatform dat goedgekeurd werd, ook Google en Microsoft werden door het platform al eerder goedgekeurd.

Mohamed Donia, chief executive van IdealRatings, zei dat zijn bedrijf het materiaal op Twitter had onderzocht en het daarna had besloten het goed te keuren omdat de meeste inhoud positief was voor gebruikers, waaronder tweets van islamitische geleerden. “Er is veel inhoud, maar de meerderheid van de inhoud is nuttig voor de gemeenschap,” zei volgens reuters.com. (Bron/ lees verder: Reuters.com)

Plaats je reactie