MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gezellige oversteek van Marokko naar Spanje

22 november 2013 | in Maatschappij | Reageer

Ceuta en MelillaEr doen veel verhalen de ronde over illegalen die in kleine bootjes de beruchte en gevaarlijke reis maken van Marokko naar Spaans grondgebied. Een volgend video laat zien dat de oversteek ook heel gezellig kan zijn.

Zo laat een volgend filmpje zien die op Youtube is verschenen. Te zien is een groepje Marokkaanse mannen op een kleine bootje. De groep jonge gelukszoekers, die voornamelijk Berbers spreken, lijken het gezellig met elkaar te hebben. Zo genieten ze van rondzwemmende dolfijnen.

Kijk en oordeel zelf:

Plaats je reactie