MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Toeristenbus maakt frontale botsing in Agadir

23 november 2013 | in Marokko | 1 Reactie

BusongelukEen bus vol toeristen heeft een frontale botsing gemaakt tijdens een citytrip in Agadir. Daarbij vielen drie zwaargewonden.

De bus zat voornamelijk vol met Belgische toeristen.

Volgens diverse media heeft de bus woensdag een frontale botsing gemaakt met een tegenligger. De bus reed over een muur en belandde hierdoor in een ravijn. Drie passagiers raakten zwaargewond en zijn afgevoerd naar een ziekenhuis in Marrakesh.

Er is 1 reactie

  1. Nisa
    25 november 2013 om 10:41 uur.

    nou ze kunnen lang wachten op de eerste hulp daar in Marokko!!

Plaats je reactie