MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ali B beken(d)t’ in Theater Cultura in Ede

25 november 2013 | in Amusement | Reageer

Ali B geeft antwoordAli B treedt zaterdag 30 november op in theater Cultura in Ede. Met zijn nieuwe voorstelling ‘Ali B Beken(d)t’ zal hij belangrijke en geheime verhalen uit zijn leven vertellen.

‘Er zijn nu eenmaal dingen waar een mens niet makkelijk over praat, waar zelfs een knuffelmarokkaan met het hart op de tong zijn mond over houdt. Elk mens heeft zo zijn trots en schaamte en verborgen verhalen. Zo ook Ali’.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Ali B. Reserveren kan telefonisch 0318-672800 of via de website van Cultura www.cultura-ede.nl

Plaats je reactie