MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Manchester City koopt 14-jarige Brahim Diaz [video]

08 december 2013 | in Sport | Reageer

Brahim Abdelkader DiazManchester City heeft de strijd om 14-jarige Brahim Abdelkader Diaz gewonnen. De Britse club heeft de jonge Spaanse-Marokkaanse voetballer overgenomen van Málaga voor een bedrag van 360.000 euro. Dat bedrag kan nog oplopen tot bijna 3 miljoen, afhankelijk van de prestaties van Diaz. Dat meldt Daily Mail.

Brahim Abdelkader Diaz is een groot talent en wordt de nieuwe Messi genoemd.

Volgens Daily Mail kan Diaz, als hij zijn stijgende lijn weet vast te houden, over een aantal jaar zomaar 40 miljoen euro waard zijn. (Bron/ lees verder: Daily Mail)

Zie het jonge ventje in actie:

Plaats je reactie