MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse migranten de straat op na dood lotgenoot

09 december 2013 | in Marokko | Reageer

Afrikaanse migrant om het leven gekomen na politie optreden in TangerEen migrant uit Kameroen overleed afgelopen week na een val van de vierde verdieping van zijn woongebouw tijdens een politie-operatie in de buurt van Boukhalef in Tanger. Zijn Afrikaanse lotgenoten gingen onmiddellijk de straat om te protesteren tegen politiegeweld.

In drie maanden tijd zijn namelijk drie Afrikaanse migranten tijdens een politie-operatie in Tanger om het leven gekomen. Volgens de Afrikaanse migranten komt dit door het hardhandige optreden van de Marokkaanse politie.

Een getuige meldde dat de verdachte zich had verzet tegen zijn arrestatie woensdag middag bij het gebouw waar hij woonde. Even later werd zijn levenloze lichaam op de grond gevonden aan de voet van het gebouw. (Bron/ lees verder: France24.com)

Zie hieronder beelden van de protesten:

Plaats je reactie