MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raja Casablanca mag zich vanaf woensdag meten met de besten

10 december 2013 | in Sport | Reageer

Raja Casablanca - BarcelonaDe Marokkaanse voetbalclub Raja Casablanca mag vanaf woensdag laten zien wat het waard is. Op die dag begint namelijk het WK voor clubteams in Marokko. Naast Raja Casablanca, maken Bayern München, Auckland City FC, Guangzhou Evergrande FC, Al-Ahly SC, CF Monterrey en Atlético Mineiro aanspraak op de titel.

Raja is één van de outsiders. De Marokkaanse ploeg was er al een keer eerder bij, tijdens de (proef)editie in 2000, maar werd in de eerste ronde toen uitgeschakeld.

Vorig seizoen kroonde Raja zich onder leiding van toenmalig trainer Mohamed Fakhir voor de elfde keer tot beste club van Marokko. Waar de andere zes ploegen de Champions League van hun continent gewonnen hebben, leverde de landstitel voor de ploeg uit het gastland een uitnodiging op. Ex-FC Eindhoven en -FC Den Bosch doelman Brahim Zaari zorgt voor het Nederlandse tintje binnen de Marokkaanse selectie. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Plaats je reactie