MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cheb Douzi kort gehoord in ontvoeringszaak

11 december 2013 | in Maatschappij | Reageer

Checb DouziDe Marokkaanse zanger Cheb Douzi is vrijdag kort aangehouden door de Nederlandse politie, nadat een aangifte is gedaan tegen hem. Ouders van een Nederlands-Marokkaans meisje beschuldigden de raï-zanger van ontvoering en misbruik van hun 17-jarig dochter. Dat meldt de website Bladna.nl.

Hij werd zondag vrijgelaten, nadat het meisje haar ouders had gebeld en hen vertelde dat Douzi niets te maken had met haar verdwijning.

Het meisje zou een groot fan van Douzi zijn. Ze had hem vaker ontmoet in een fast-food restaurant in Brussel en heeft daarvan foto’s geplaatst op haar Facebook-pagina. (Bron/ lees verder: Bladna.nl)

Plaats je reactie