MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Casablanca naar kwartfinale WK voor clubs

15 december 2013 | in Sport | Reageer

Raja Casablanca - BarcelonaRaja Casablanca heeft zich gisteravond in Agadir voor de kwartfinale van het WK voor clubs geplaatst. De kampioen van Marokko, die een wildcard kreeg voor het toernooi, was met 2-1 te sterk voor het Mexicaanse Monterrey. Dat meldt Nieuws.nl.

Een goal van Kouko Guehi in de 95e minuut velde de kampioen van Noord- en Centraal-Amerika.

Casablanca neemt het woensdag op tegen het Braziliaanse Atletico Mineiro, de winnaar van de Copa Libertadores (Latijns-Amerika). (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie