MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wil meer toeristen uit Latijns-Amerika en Azië

15 december 2013 | in Toerisme | Reageer

Toerisme in MarokkoWaar het toerisme richting Marokko vroeger vooral bestond uit familiebezoek door geïmmigreerde Marokkanen en hun nakomelingen, is dat tegenwoordig allang niet meer het geval. Het land trekt miljoenen toeristen per jaar, uit met name Europa.

Dat aantal ziet Marokko steeds meer stijgen. Het land heeft zich ten doel gesteld om in het jaar 2020 tot 20 miljoen toeristen per jaar te trekken.

Om dit aantal te bereiken verlegd het Noord-Afrikaanse land haar aandacht naar de niet-traditionele markten in Europa, Latijns-Amerika en Azië. Zo is het verkeersbureau van Marokko van plan om binnenkort een kantoor te openen in Brazilië, om zo 30.000 bezoekers per jaar aan te trekken. Met een Poolse touroperator heeft Marokko een overeenkomst getekend om chartervluchten naar Agadir uit te voeren. (Bron/ lees verder: Reisgraag.nl)

Plaats je reactie