MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Marokko wordt getroffen door een tsunami”

17 december 2013 | in Marokko | 1 Reactie

Strand in MarokkoOp donderdag 26 december wordt Marokko door een enorme tsunami getroffen. Als gevolg daarvan zal het land door de 10 uur durende storm veel hinder en schade ondervinden. Tenminste, dat schrijft een Egyptische website die door verschillende Marokkaanse media is geciteerd.

Volgens de website zullen miljoenen Marokkanen om het leven komen.

Het bericht zou zijn uitgegeven door het Egyptische staatsinstituut voor meteorologie. Maar desgevraagd heeft de instituut aangegeven dat het om een hoax gaat. Op 26 december wordt volgens hen helemaal geen storm verwacht in Marokko. (Bron/ lees verder: Bladi.net)

Er is 1 reactie

  1. NISA
    20 december 2013 om 07:38 uur.

    Bullshit vanuit Egypte omdat alle toeristen naar Marokko gaan en niet meer naar Egypte!! grappenmakers zeg!! hahaha alsof wij geen Rijkswaterstaat hebben in Marokko die de noodsitusties bij houdt. code rood kent Marokko allang al. Dit is klare onzin en dat zullen we nog wel zien:) ben benieuwd!!

Plaats je reactie