MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raja Casablanca knap door naar finale WK

19 december 2013 | in Sport | Reageer

Raja Casablanca - BarcelonaRaja Casablanca heeft voor een stunt gezorgd in de halve finale van het wereldkampioenschap voor clubteams. De Marokkanen versloegen woensdag in Marrakech het Braziliaanse Atlético Mineiro van RonaldinhoCity met 3-1.

De Marokkaanse kampioen kwam door Mouhssine Iajour na ruim vijftig minuten op voorsprong, maar een kwartier later maakte Ronaldinho gelijk. Vlak voor tijd bracht Mouhssine Moutouali met een benutte strafschop toch nog de 2-1 voor Raja op het scorebord. In blessuretijd stelde Vianney Mabidé met de 3-1 het thuispubliek helemaal gerust.

In de finale van het toernooi wacht Bayern München. Die wedstrijd wordt zaterdag gespeeld. (Bron/ lees verder: NUSport.nl)

Een grappig moment in de wedstrijd was vlak na het laatste fluitsignaal. De Marokkaanse spelers stormden op vedette Ronaldinho om hem te knuffelen en om zijn shirt en schoenen buit te maken:

Zie ook de hoogtepunten van de wedstrijd:

Plaats je reactie