MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vanavond Raja Casablanca – Bayern München

21 december 2013 | in Sport | Reageer

Raja Casablanca - BarcelonaRaja Casablanca speelt vanavond om 19:30 (lokale tijd) in Marrakech, tegen het grote Bayern München, in de finale van het WK voor Clubteams. Dat Raja al zo ver is gekomen in het toernooi is al iets om heel trots op te zijn. Toch hoopt de Marokkaanse ploeg ook van Bayern te winnen.

Aan Marokkaanse zijde is het mogelijk dat de Marokkaanse Nederlander Brahim Zaari (24) een rol gaat spelen in de finale. De reservekeeper ziet het als een droom om in de finale speelminuten te maken.

Hopelijk wordt de wedstrijd veel spannender dan de persconferentie van Sepp Blatter. Terwijl de voorzitter van de FIFA sprak over de ‘goede kwaliteit’ van het toernooi, dommelde naast hem Abdelilah El Akram, lid van het organisatiecomité van het WK voor clubteams in Marokko, weg.Plaats je reactie