MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ryanair dreigt te vertrekken uit Marokko

24 december 2013 | in Toerisme | 1 Reactie

Ryanair-vluchtMichael O’Leary, de topman van low cost-luchtvaartmaatschappij Ryanair, heeft Marokko gedreigd met een volledige terugtrekking. Aanleiding hiervoor is de verhoging van de belastingen op Marokkaanse luchthavens die Marokko wil doorvoeren vanaf 1 april. Het zou gaan om 100 dirham per vlucht extra. Dat meldt Flightlevel.be.

Ryanair heeft een sterke positie in marokko. De low cost-luchtvaartmaatschappij heeft dertig routes tussen Marokko en Europa, en daarnaast heeft het dit jaar twee nieuwe basissen geopend in Fez en in Marrakech. Verder zijn ook de steden Agadir, Essaouira, Nador, Oujda, Rabat en Tangier bestemmingen voor Ryanair.

De bedoeling van de nieuwe taks is volgens de Marokkaanse overheid om de toeristische sector en het National Tourist Office van extra fondsen te voorzien. Maar veel eigenaars zijn ervan overtuigd dat met een volledige terugtrekking van Ryanair net het tegenovergestelde zal gebeuren. (Bron/ lees verder: Flightlevel.be)

Er is 1 reactie

  1. NISA
    02 januari 2014 om 09:43 uur.

    nou dan trekken jullie je terug. Alsof REaynair een goede vluchtmaatschappij is!! Vol ellende met bagage en doen alsof het zo goedkoop is. Terwijl mensen altijd tegen problemen aanlopen bij raynair. Het zou beter zijn om inderdaad te verkassen uit Marokko.

Plaats je reactie