MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse politie rolt terreurnetwerk op

27 december 2013 | in Maatschappij | Reageer

Marokkaanse politieDe Marokkaans epolitie meldt een terreurcel te hebben opgerold. Eén van de arrestanten zou een spil zijn van het Marokkaanse terrorismecircuit. Dat liet het ministerie van binnenlandse zaken donderdag weten, schrijft Fok.nl.

Volgens het ministerie zijn verschiedene arrestanten door terreurorganisaties getraind in de omgang met verschillende wapens.

De terreurcel is de vijfde die dit jaar in Marokko is ontmanteld, zegt binnenlandse zaken. (Bron/ lees verder: Fok.nl)

Plaats je reactie