MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Málaga-coach: ‘El Hamdaoui moet afvallen’

28 december 2013 | in Sport | Reageer

Mounir El HamdaouiGoaltjesdief Mounir El Hamdaoui heeft deze week geen positief nieuws gekregen. De Marokkaanse aanvaller, die momenteel door Fiorentina verhuurd is aan het Spaanse Malaga, moet snel op dieet om nog kans te maken op speelminuten.

‘Of hij valt vijf of zes kilo af, of hij zal niets meer spelen’, liet de Malaga-trainer Schuster weten tegenover AS. De trainer heeft al aangegeven opzoek te zijn naar een andere aanvaller.

El Hamdaoui scoorde pas drie maal in de Spaanse competitie, en die treffers maakte hij allemaal in een duel. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Plaats je reactie