MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geen straf voor schieten in vol café

30 december 2013 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankDe twee jonge mannen die elkaar in april beschoten in een volle café in Amsterdam, worden niet vervolgd. Ondanks dat ze gebruik hebben gemaakt van gevaarlijke vuurwapens in een druk café, heeft de rechter toch besloten Fahd el K. (23) en Abdel I. (32) niet te vervolgen.

Beide heren hebben zich met succes kunnen beroepen op noodweer. Een domper voor het Openbaar Ministerie, dat voor het schietgrage duo zeven jaar cel had geëist.

Wél worden de mannen gestraft voor het bezit van vuurwapens. Fahd moet zes maanden (waarvan twee voorwaardelijk) de cel in,. Abdel is veroordeeld tot drie maanden cel. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie