MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse politie rolt bende cybercriminelen op

31 december 2013 | in Maatschappij | Reageer

Spaanse politieDe Spaanse politie heeft in samenwerking met de Amerikaanse veiligheidsdiensten een bende cybercriminelen opgerold die wereldwijd meer dan 43 miljoen euro hebben weten te stelen. Volgens de Spaanse krant El Mundo hebben de gearresteerden de Marokkaanse en Roemeense nationaliteit.

De bende heeft in februari in 23 landen tegelijk 34.000 keer geld opgenomen. Op enkele uren tijd werd zo 29 miljoen euro gestolen.

Ze hadden daarvoor veiligheidssystemen gehackt en creditcard-gegevens gekopieerd. De acht gearresteerden zouden volgens de krant instructies hebben gekregen van een Duits informatica-expert die eerder al is opgepakt.

Plaats je reactie