MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Original Mocros: warme en kleurrijke mutsen uit Marokko

01 januari 2014 | in Carriere | Reageer

ORIGINAL MOCROSNederland heeft er eenn nieuwe mutsenlijn bij. Het modelabel Original Mocros heeft recent de kleurrijke Mocro Muts gelanceerd.

Ontwerpster en onderneemster Aaliyah Bochhah ontdekte deze mutsen tijdens de vele reizen naar haar geboorteland Marokko. De originele wollen mutsen worden op ambachtelijke wijze gemaakt door Marokkaanse moeders. Doordat deze mutsen handgemaakt worden, is ieder muts uniek.

De warme, flexibele en kleurrijke Original Mocros mutsen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn te koop via de webshop van www.OriginalMocros.com.

Plaats je reactie