MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Denimindustrie in Marokko organiseert zich

04 januari 2014 | in Economie | Reageer

Denim broeken uit MarokkoAmith, de Marokkaanse vereniging van textiel en kleding, heeft een nieuwe sub-organisatie opgericht met producenten van spijkerstof. In deze nieuwe cluster, genaamd Moroccan Denim Cluster, is het belangrijkste doel om het imago en de reputatie van de denim industrie in Marokko te verbeteren. Dat meldt Fashionunited.nl.

Daarnaast moet de nieuwe organisatie ook innovatieve samenwerkingsprojecten stimuleren en een Marokkaanse Denim Academie ondersteunen.

Zo’n tien bedrijven uit de textiel-en kledingindustrie hebben zich verbondem aan het nieuwe denim cluster. Ook de Graduate School of Textile & Clothing en het Technisch Centrum voor Textiel en Kleding, maken deel uit van de pas gestartte organisatie. (Bron/ lees verder: Fashionunited.nl)

Plaats je reactie