MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Beltegoed cashen wanneer je beltegoed over hebt!

05 januari 2014 | in Uitgelicht | Reageer

Beltegoed[ADVERTORIAL] – Heb jij beltegoed dat gaat komen te vervallen? Of heb je teveel beltegoed dat je niet meer op gaat krijgen en kan je wel wat extra cash gebruiken?
Bel dan naar 0909-7070-205 van Beltegoedterug.nl

Hoe werkt het?
1. Je belt (met je mobiel) het nummer 0909 – 7070 205 Dit kost 90 cent per minuut.
2. Je toetst je bankrekening nummer in en bouwt 50 cent per gebelde minuut tegoed op.
3. Je laat de lijn open staan zolang als jij wilt, met een maximum van 2 uur per gesprek.
4. Na je gesprek sturen we je een gratis sms ter bevestiging met daarin vermeld het aantal minuten dat je hebt gebeld en het bedrag dat we gaan overmaken. Zorg dat je nummerherkenning aan staat, anders kunnen we je deze sms niet sturen.
5. Het maximum wat je per kalendermaand uitgekeerd kan krijgen is 250 euro / 500 belminuten.
6. De uitbetaling vindt plaats aan het einde van de maand opvolgend na de maand waarin de minuten gegenereerd zijn. Voorbeeld: minuten gemaakt op 1 december worden rond 31 januari overgemaakt.

Voor wie?
Beltegoedterug.nl is een dienstverlening die werkt voor alle mobiele providers die betaalnummers binnen hun telefoonbundel verrekenen. Dit is algemeen van toepassing op prepaid aansluitingen. Let wel; er zijn ook providers die de kosten van betaalnummers extra doorberekenen op uw maandfactuur.

Meer informatie?
Klik op http://www.beltegoedterug.nl

Plaats je reactie