MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech heeft nog geen keuze gemaakt tussen Oranje en Marokko

18 januari 2014 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechHeerenveen-parel Hakim Ziyech weet nog niet voor welk land hij in de toekomst wil uitkomen. De twintigjarige speler vertelt in het Algemeen Dagblad dat hij nog geen keuze heeft kunnen maken tussen Marokko en Nederland.

De middenvelder speelde al wel één keer voor Jong Oranje.

Volgens de Marokkaan is zo’n keuze op dit moment voor hem niet zo belangrijk. Naar eigen zeggen focust hij zich volledig op zijn club Heerenveen, waar hij goed hoopt te blijven presteren. (Bron/ lees verder: Het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie