MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Yosra niet onder de indruk van excuses HEMA

19 januari 2014 | in Maatschappij | Reageer

Diabetespatiënte  YosraDiabetespatiënte Yosra uit Den Haag heeft excuses gekregen van HEMA, omdat zij in een filiaal behandeld werd als drugsverslaafde. De Haagse is niet onder de indruk van de ‘niet oprechte’ excuses van de HEMA. Ze zou het passend vinden als HEMA een zelf te bepalen geldbedrag doneert aan het Diabetesfonds, meldt ze aan HartVanNederland.

In een persverklaring laat de zeventienjarige Marokkaanse weten: “Ik heb het slappe excuus van de HEMA via de media vernomen. Ik zal goed moeten nadenken of ik dit excuus zal aanvaarden. Het excuus heeft er alle schijn van dat het niet gemeend is.”

Yosra werd een week geleden door medewerkers van de winkel overgedragen aan de politie nadat zij in een pashokje insuline in haar been spoot. Het personeel dacht dat ze een junk was. (Bron/ lees verder: HartVanNederland)

Plaats je reactie