MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

117 mensen veroordeeld voor fraude met aanvragen verblijfsvergunning

22 januari 2014 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankEen Belgische rechter in het plaatsje Kortrijk heeft 117 mensen veroordeeld voor fraude bij het aanvragen van een verblijfsvergunning. De verdachten hebben volgens de rechtbank regularisatieaanvragen ingeleverd die valse documenten bevatten. De spilfiguur heeft 6 maanden cel te horen gekregen.

Tussen september en december 2009 hebben de mensen documenten ingeleverd die hun lange verblijf in België zouden moeten aantonen. Na onderzoek bleek dat heel wat documenten zijn geleverd door een Waregemse tandarts. Op vraag van cliënten zou hij documenten hebben verstrekt met specifieke data zonder dat de clienten medisch werden behandeld.

Het merendeel van de 117 veroordeelden zijn van Marokkaanse afkomst. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie