MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moskeegebed voor doodgeschoten Alarasi

26 januari 2014 | in Maatschappij | Reageer

Moslims in de moskeeIn de Amersfoortse moskee El fath is vrijdagmiddag het dodengebed verricht voor de 22-jarige Mohammed Alarasi die maandagavond is doodgeschoten. Ruim tweeduizend mensen waren aanwezig in de moskee.

Het was zo druk bij de moskee dat politie moest helpen bij het in goede banen leiden van het verkeer.

Maandagavond werd de man onder vuur genomen in Amersfoort. Het gaat mogelijk om een persoonsverwisseling. De dader of daders hebben per sms aan de familie van het slachtoffer laten weten dat sprake was van een vergissing. (Bron/ lees verder: RTV Utrecht)

Plaats je reactie