MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B eerlijk over eerdere theatershow

28 januari 2014 | in Amusement | Reageer

Ali B geeft antwoordAli B begint binnenkort aan zijn tweede theatershow, genaamd ‘Ali Beken(d)t’. Volgens het Marokkaanse multi-talent is hij nu pas een echte theatermaker geworden. Dat zegt hij in een interview met SpitsNieuws.

Bij het terugkijken op zijn eerdere theatershow heeft Ali B niet veel goeds te vertellen. “Ik kreeg bij mijn eerste voorstelling positieve recensies, maar als ik het terugzie snap ik daar geen reet van”, zegt Ali in dagblad Sp!ts. “Ik deed het goed voor iemand die rapper was. Als mijn zoontje de dvd ervan bekijkt, dan gooi ik spullen naar de tv.”

Volgens Ali B zal zijn nieuwe show veel beter zijn. Zo zegt hij in het dagblad veel opgestoken te hebben van succesvolle theatermakers als Daniël Arends, Theo Maassen en Najib Amhali. (Bron/ lees verder: SpitsNieuws)

Plaats je reactie