MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belgische Marlène houdt van Marokko

29 januari 2014 | in Toerisme | 1 Reactie

MarrakechMarlène Pauly is een Belgische architect en designer die eind 2012 naar Marokko verhuisde. Samen met haar partner Peter richtte ze er LivingMogador op en runt ze een vastgoed, interieur en architectuur service, gericht op Belgen en Nederlanders. Daarnaast exporteren ze Marokkaanse handgemaakte interieur-decoratie producten. Daarnaast verhuren ze ook een appartement in Essaouira.

Lees het interview met haar dat gepubliceerd werd in maroc-o-phile.com

V: Marlène, wat bracht je naar Marokko en waarom?
oh la , la ! In eerste instantie leek het een toeval. Maar toen ik erover nadacht, Marokko en de islamitische cultuur hebben me altijd geïntrigeerd. Als architect was ik onder de indruk van de schoonheid van de oude Medina huizen…

Lees het gehele interview verder op hbvl.be of maroc-o-phile.com.

Er is 1 reactie

  1. Marlène Pauly
    30 januari 2014 om 10:56 uur.

    Heel leuk dat ik mijn interview hier tegenkom!
    Het wordt onverwacht door een aantal kranten positief onthaald wat ons op het idee bracht om een actie te doen voor al jullie lezers! Deze actie zal vanaf vrijdag 31 januari online zijn op onze site! livingmogador.com. Dus nog even geduld!En misschien tot in Marokko!

Plaats je reactie