MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Adel Taarabt naar het grote AC Milan’

30 januari 2014 | in Marokko, Sport | Reageer

Adel TaarabtAdel Taarabt maakt hoogstwaarschijnlijk de overstap van Queens Park Rangers naar AC Milan. De 24-jarige middenvelder ondergaat donderdag de medische keuring in Italië.

Als de Marokkaan de medische keuring met succes doorstaat dan tekent hij een contract. De bedoeling is dat Taarabt eerst een half jaar op huurbasis uitkomt voor de ploeg van de kersverse hoofdtrainer Clarence Seedorf.

De transfer is aangekondigd op het officiële televisiekanaal van Milan. (Bron/lees verder: de NOS)

Plaats je reactie