MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tanger breidt verder uit vanuit Antwerpen

01 februari 2014 | in Economie | Reageer

De marokkaanse supermarkt TangerHet Belgisch filiaal van de Marokkaanse supermarktketen Tanger is een groot succes. Het filiaal in Antwerpen trekt vooral veel Marokkaanse en Turkse klanten uit heel België, maar ook uit het buitenland. Zo meldt Retaildetail.be.

Op termijn hoopt Tanger verder uit te breiden in België. Brussel staat daarbij als prioriteit nummer 1. Daarnaast wil de familie Barghaoul verder uitbreiden naar Frankrijk en Duitsland.

Tanger heeft zijn wortels in Nederland, waar het vestigingen heeft in Amsterdam, Rotterdam en Almere. (Bron/ lees verder: Retaildetail.be)

Plaats je reactie