MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokko wil Verbeek als bondscoach’

05 februari 2014 | in Sport | Reageer

Pim VerbeekPim Verbeek maakt grote kans om Rachid Taoussi op te volgen als bondscoach van Marokko. Volgens het Algemeen Dagblad is de 57-jarige Nederlander de hoofdkandidaat.

Pim heeft al sinds 2010 het jeugdbeleid van de Marokkaanse bond onder zijn arm genomen. Onder die rol maakte hij veel indruk.

Hij wordt nu als serieuze kandidaat gezien om de vertrokken Rachid Taoussi op te volgen. Met de Nederlandse coach wil Marokko hoge ogen gooien tijdens de Afrika Cup 2015 in eigen land. (Bron/ lees verder: Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie