MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Milan krijgt Marokkaanse Balotelli’

06 februari 2014 | in Sport | Reageer

Adel TaarabtAdel Taarabt is woensdag definitief gepresenteerd bij AC Milan als de nieuwste aaanwinst voor het team van Clarence Seedorf. De Marokkaan wordt de rest van het seizoen gehuurd van QPR.

Taarabt waarschuwt de Milanezen bij voorbaat alvast. “Ik zal van iedere selectiespeler een vriend zijn. Toen ik hoorde van de interesse van Milan dacht ik gelijk: Ze hebben de Italiaanse Balotelli al, maar nu krijgen ze de Marokkaanse Balotelli erbij.”

Taarabt wordt al jaren gezien als een uitstekende voetballer en een groot talent. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal.nl)

Plaats je reactie