MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse migranten komen om bij oversteek Spanje

07 februari 2014 | in Maatschappij | Reageer

Ceuta en MelillaDonderdagochtend vroeg zijn zeven Afrikaanse migranten om het leven gekomen bij hun poging om de Spaanse enclave Ceuta zwemmend te bereiken. Ze zijn verdronken.

De drenkelingen maakten onderdeel uit van een groep van circa driehonderd personen, die de oversteek waagden vanuit Marokkaans grondgebied. Dat meldt het Marokkaanse ministerie van Binnenlandse Zaken, volgens NU.nl.

Plaats je reactie