MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Al-Haddad: elementen sharia al aanwezig in Nederland

08 februari 2014 | in Geloof | Reageer

Sheikh dr. Haitham al HaddadDe Britse islamgeleerde Sjeik al-Haddad bezocht gisteravond op uitnodiging van Moslim Jongeren Almere de stad. Hij kwam in een bedrijfsgebouwtje in Waterwijk een lezing aan de jongeren geven over de islam. Zijn lezing werd voorafgegaan door een persconferentie.

Al-Haddad verklaarde tijdens een korte persconferentie dat elementen van de sharia al lang in Nederland worden uitgevoerd. Te denken valt aan moslimhuwelijken, het bouwen van moskeeën en het dragen van een niqab. Sharia-wetgeving wil de islamgeleerde alleen invoeren in moslimlanden.

De bijeenkomst, die zo’n zestig bezoekers trok, was niet toegankelijk voor de vele aanwezige media. (Bron/ lees verder: OmroepFlevoland en AlmereVandaag)

Plaats je reactie