MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje sluit grens Melilla om migranten

15 februari 2014 | in Maatschappij | Reageer

Ceuta en MelillaDe grens tussen Marokko en de Spaanse enclave Melilla is vrijdag gesloten. Daartoe is besloten nadat de Marokkaanse autoriteiten Melilla hebben gewaarschuwd voor een grote groep migranten die van plan zou zijn om de oversteek te wagen.

Het niet bekend uit welke landen de migranten komen.

Migranten uit Afrikaanse landen proberen regelmatig de Spaanse enclaves Melilla en Ceuta binnen te komen. (Bron/ lees verder: diverse media)

Plaats je reactie