MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokkanen als wapen tegen criminele Marokkanen’

19 februari 2014 | in Maatschappij | 3 Reacties

Ahmed MarcouchPvdA-kamerlid Ahmed Marcouch vindt dat de Amsterdamse rechercheteams een andere samenstelling moeten krijgen. Om meer Marokkaanse criminelen te kunnen oppakken is het volgens hem nodig dat ook meer Marokkaanse politieagneten deel uitmaken van de politieteams. Dat meldt AT5.

Het Kamerlid denkt dat rechercheurs met dezelfde achtergrond als de verdachten beter zijn in de bestrijding van de criminaliteit. Ook spreken de Nederlandse agenten de taal niet, waardoor ze een achterstand hebben.

In een ingezonden brief in Het Parool reageert Marcouch op de recente reeks van liquidaties in Amsterdam. (Bron/ lees verder: AT5)

Er zijn 3 reacties

 1. Said
  20 februari 2014 om 02:58 uur.

  Je praat poep beste Marcouch. De criminele Marokkanen zijn hier geboren en getogen. Ze zijn de Nederlandse taal machtiger dan de Marokkaanse. Je bent zelf een politieagent geweest en je kon ze niet bereiken. Waarom verwacht je dat wel van andere Marokkanen?

 2. ah!ayema!
  24 februari 2014 om 06:21 uur.

  Openlijk pleiten voor positief discriminerend aannamebeleid is natuurlijk een stem waard he..

 3. Numidian
  06 mei 2014 om 09:02 uur.

  Doet deze arabiertje wel eens wat anders dan poep uit zijn mond laten komen. Mogooltje komt populair doen door telkens actueel te zijn. Ey handicap voor jouw en je mede-mongolen uit de tweede kamer. Je hoort wetten te maken en de rest aan de andere kanten van de macht over te laten. De minister (uitvoerende macht) bepaalt daar over, daar heeft hij geen kale mongooltje voor nodig.

Plaats je reactie